Watch “πŸŒ‹ Japan’s biggest volcano erupts! Mt Aso πŸ‡―πŸ‡΅ October 20 2021 ι˜Ώθ˜‡ε±±ε™΄η«” on YouTube

Chave Weather shares Japan’s largest Volcano erupts suddenly and shoots huge amounts of smoke into the air!

This is all occurring during the peak of the Full Moon as expected. More Volcanoes expected to erupt as well..

A Japanese volcano has erupted, spewing ash several miles into the sky, prompting officials to warn people to steer clear of the threat of lava flows and falling rocks, but there were no immediate reports of casualties or damage.

Mount Aso, a tourist destination on the country’s main southern island of Kyushu, spewed plumes of ash 3.5km (2.2 miles) high on Wednesday when it erupted at about 11:43am (02:43 GMT), the Japan Meteorological Agency said

Prepare for the Coming of the Lord Jesus Christ!

Please repent, carry your cross daily and accept the free gift of Jesus Christ’s death on the cross for payment for your sins.

#Yahweh #Yeshua #HolySpirit #LordAlmighty #SovereignLord #Nameaboveallnames #TheWay #TheTruth #TheLife #TheGate #Heaven #KingdomofHeaven  #Saved #Glorified #Endtimes #LastDays #FeastofTrumpets #markofthebeast #verseoftheday #birthpains #Judgement #Christian #Christianity #hope #love #Jesus  #Christ 

Leave a Reply

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: